Not known Details About کبد چرب گرید ۳
Not known Details About کبد چرب گرید ۳
Blog Article
کبد چرب بیشتر از نوع غیر الکلی است و میتواند منجر به التهاب کبد و آسیب سلولی شود. آسیب مداوم به سلولهای کبدی میتواند عملکرد کبد را مختل کند و احتمال ابتلا به سرطان کبد و بیماریهای قلبی، مشکلات کلیوی و دیابت را افزایش میدهد.
این روزها کبد چرب گرید ۱ بسیار رایج است. علت اصلی این مشکل رژیم غذایی ناسالم (غذاهای چرب و فست فودی) است. درنتیجه مقدار زیادی چربی غیرطبیعی در کبد جمع میشوند.
عوامل مختلفی مانند چاقی، عدم تحرک، مصرف زیاد چربی و کربوهیدرات، مصرف طولانی مدت برخی داروها یا اوردوز و ابتلا به سندرم متابولیک دیابت میتوانند ریسک ابتلا به کبد چرب غیر الکلی را افزایش دهند.
در خصوص تغییر سبک زندگی به یک شیوهی سالم، این روشها پیشنهاد میشود:
در صورتی که آزمایش خون، التهاب کبدی را تأیید کرد، ممکن است پزشک شما روش دیگری در خصوص تشخیص علت التهاب را تجویز کند.
روغنهای گیاهی با روش پرس سرد به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری به فرم طبیعی خود برای حفظ کبد سالم ضروری هستند. بنابراین، میتوانید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
کربوهیدراتهای تصفیه شده بهعلت ساختار سادهای که دارند، سریع هضم شده و به قند و چربی تبدیل میشود؛ تمام مواد قندی مانند قند و شکر، شربت های شیرین، آبمیوههای صنعتی و همچنین مواد نشاستهای مانند آرد سفید، برنج سفید و پاستا حاوی کربوهیدراتهای تصفیه شده هستند و مصرف بیش از اندازهی آنها میتواند خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش دهد.
چهره های بسیاری به تلویزیون بازگشتند دریاچه ارومیه دوباره شکم بزرگ و کبد چرب نی نی سایت زنده شد
این نوع شدید از گریدهای کبد چرب است که علائم ظاهری دارد و برای بهبود آن درمانهای جدی و دارویی ضرورت دارند. در این مرحله، کبد به شدت زخم شده و نمیتواند خود را بهبود بخشد. با این حال، ابتلا به سیروز، مدت طولانی و گاهی چند دهه طول میکشد. بنابراین، زمان کافی برای اقدام، قبل از شروع بحران از دست رفتن کبد وجود دارد.
نوشیدنیهایی که شیرینی و قند زیادی دارند، از رژیم غذایی خود حذف نمایید.
غلات، دانهها و آجیل را به رژیم غذایی خود بیافزایید که سرشار از فیبر هستند.
مقالههای مرتبط پزشکی:مالاریا چیست؟بیماری پارکینسون اخبار پزشکی و سلامت
نکته: اگر تحت درمان هستید، قبل از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد.
سونوگرافی شکم که اغلب اولین آزمایش در هنگام مشکوک شدن به بیماری کبدی است.